Cilesi e Larte

Cmime Fantastike

Dizajn Unik

Produktet Qe Ne Ofrojme

Sjellim per ju nje game te gjere produktesh hidrosanitare, modele bashkekohore dhe cmimet me konkuruese ne tregun shqiptar. Pafundesi zgjedhjesh dhe kujdes deri ne detaje per te pasur aksesororet me te mire ne ambientet tuaja.

Mario

Hidrosanitare

Unica 41505

Mishelator per bide i disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Mario Hidrosanitare sjelle prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Set Old Fashion

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator Old Fashion per lavaman, bide dhe dushe te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.