Vienna

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Koke dushi Vienna eshte i disponueshem ne disa permasa:

    • 20×20 cm;
    • 25×25 cm;
    • 30×30 cm;
    • 50x50cm.

Kjo koke dushi ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Gjithashtu cfare eshte me e rendesishme eshte lehtesia ne instalim dhe montim. Ne ofrojme per ju produkt cilesor dhe mjaft praktike.

Categories: ,