Set Crystal

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator Crystal per lavaman, bide dhe dushe te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Leva e ketyre mishelatoresh eshte e dizenjuar me gur Swarovski. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.