SO

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte mjaft cilesore dhe me nje dizanin bashkekohor.

Bolieri SO ka nxënësinë 50 L, 80 L, 100 L, 120 L dhe 200 L. Ai mund te perdoret  ne pozicionin horizontal.

Bolieri permban: Komponent Standard ROSH, elementi i ngrohjes prej bakri të blinduar , mbrojtje totale kundrejt korozionit elektro-magnetik duke përdorur anodin e magnezit, termostat  sigurie, izolim poliuretani, rregullim te jashtem te temperatures, kotroll LED, valvul lirimi sigurie.

Category: