Showing the single result

Galixhant

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Galixhanet qe ne ofrojme jane te permasave ½”,3/4”,1”,1 ½” , 1 ¼ “, 2”. Keto pajisje jane praktike dhe shume funksionale. Cilesia eshte ajo qe karakterizon produktet tona.