Showing 1–10 of 41 results

Canna 465A

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen edhe pedaliera. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Contemporary 20946

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Crystal 14110

Mishelator per lavaman i disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Leva e ketij mishelatori eshte i dizenjuar me gur Swarovski. Mario Hidrosanitare sjelle prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Crystal 14120

Mishelator per bide i disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Leva e ketij mishelatori eshte i dizenjuar me gur Swarovski. Mario Hidrosanitare sjelle prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Crystal 14131

Mishelator per dushe i disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Leva e ketij mishelatori eshte i dizenjuar me gur Swarovski. Mario Hidrosanitare sjelle prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Cucina 2100

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Ky mishelator eshte zgjidhja juaj ideale per lavamane te cilat ndodhen prane dritave. Kjo fale mundesise qe ka koka e tij per tu pozicionuar dhe levizur larte ose poshte. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Cucina 5500

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Ky mishelator kuzhine profesional ka koke dushi lehtesisht te levizshme ideale per larjen e eneve. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Dali 40270

Mishelator per lavaman i disponueshem ne dy ngjyra: krom dhe bronz. Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

King 90200

Mishelator per lavamane i disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Mario Hidrosanitare sjelle prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

King 9204

Mishelator per lavamane i disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Mario Hidrosanitare sjelle prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.