Showing the single result

Pajisje per persona me aftesi te kufizuar

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen Pajisje per persona me aftesi te kufizuar.
Ne kujdesemi te ofrojme produkte cilesore per secilin prej jush. Keto pajisje jane konceptuar per te bere perdorimin e banjos te rehatshem dhe te sigurte per personat qe kane probleme te levizjes,apo paaftesi fizike. Produktet qe Mario Hidrosanitare jane plotesisht te pershtatshme per cdo kategori njerezish qe deshirojnë nje tualet sa me te rehatshme. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne pajisjet tona.