Showing all 7 results

Galixhant

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Galixhanet qe ne ofrojme jane te permasave ½”,3/4”,1”,1 ½” , 1 ¼ “, 2”. Keto pajisje jane praktike dhe shume funksionale. Cilesia eshte ajo qe karakterizon produktet tona.

Mekanizma per WC

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Mekanizmi per WC realizon sistemin e plote te qarkullimit te ujit ne kasete. Mekanizem lehtesisht i instalueshem. Keto pajisje jane praktike dhe shume funksionale. Cilesia eshte ajo qe karakterizon produktet tona.

Rezistena Bolieri

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Rezistenca Bolieri jane pajisje thelbesore per bolierat qe sigurojne ngrohjen e ujit. Tek ne mund te gjeni rezistenca te formave te ndryshme dhe me fuqi ngrohese te ndryshem. Ne kemi rezistenca bolieri me fuqi ngrohese prej 1200w, 1500w, 2000w, 2500, 3000w dhe 4000w. Fuqia varion ne baze te kapacitetit te sistemit ngrohes dhe te kohes se veprimit.

Termostate

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Termostat per bolier sherbejne per mbajtjen e ujit te bolierit ne temperaturen e kerkuar. Ne ofrojme per ju produkt cilesor dhe mjaft praktike.

Tub Fleksibel

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Tub Fleksibel me gjatesi qe varion nga 20 cm deri ne 150 cm. Ky tub eshte rezistent ndaj ndryshkjes. Sistemi i instalimit te ketij tubi fleksibel eshte i thjeshte dhe mund te montohet lehtesisht.Ne ofrojme per ju produkt cilesor dhe mjaft praktike.

Valvul Dushi WP136

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Valvul Dushi per te siguruar dhe kontrolluar ujin e ngrohte per dushet eshte prej celik inoksi. Kjo valvul operon per temperatura maksimale uji deri ne 95oC. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Valvul Dushi WP140

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Valvul Dushi per te siguruar dhe kontrolluar ujin e ngrohte per dushet eshte prej celik inoksi. Kjo valvul operon per temperatura maksimale uji deri ne 95oC. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.