Showing the single result

Rezistena Bolieri

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Rezistenca Bolieri jane pajisje thelbesore per bolierat qe sigurojne ngrohjen e ujit. Tek ne mund te gjeni rezistenca te formave te ndryshme dhe me fuqi ngrohese te ndryshem. Ne kemi rezistenca bolieri me fuqi ngrohese prej 1200w, 1500w, 2000w, 2500, 3000w dhe 4000w. Fuqia varion ne baze te kapacitetit te sistemit ngrohes dhe te kohes se veprimit.