Showing all 4 results

Set Kappa

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Set Kappa perfshin nje sere pajisjesh kromi si:

 • mbajtese sapuni
 • mbajtese sapuni te lengshem
 • mbajtese furçash
 • mbajtese e letres higjenike
 • pastrues tualeti
 • varese unaze per peshqira
 • varese cengel per peshqira
 • varese shufer per peshqira
 • etj

Fal ketij seti ju mund te krijoni kombinime te vecanta per ambjent te personalizuar tualeti. Stili dhe dizaini unik i shton akoma dhe me shume hijeshine tualetit tuaj.

Set Leo

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Set Leo perfshin nje sere pajisjesh kromi te dizaineve te ndryshem si:

 • mbajtese sapuni
 • mbajtese sapuni te lengshem
 • mbajtese furçash
 • mbajtese e letres higjenike
 • pastrues tualeti
 • varese unaze per peshqira
 • varese cengel per peshqira
 • varese shufer per peshqira
 • etj

Fal ketij seti ju mund te krijoni kombinime te vecanta per ambjent te personalizuar tualeti. Stili dhe dizaini unik i shton akoma dhe me shume hijeshine tualetit tuaj.

Set Paula

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Set Paula perfshin nje sere pajisjesh Bronzi si:

 • mbajtese sapuni
 • mbajtese furçash
 • mbajtese e letres higjenike
 • pastrues tualeti
 • varese unaze per peshqira
 • varese cengel per peshqira
 • varese shufer per peshqira
 • etj

Fal ketij seti ju mund te krijoni kombinime te vecanta per ambjent te personalizuar tualeti. Stili dhe dizaini unik i shton akoma dhe me shume hijeshine tualetit tuaj.

Set Sigma

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Set Sigma perfshin nje sere pajisjesh kromi te dizaineve te ndryshem si:

 • mbajtese sapuni
 • mbajtese sapuni te lengshem
 • mbajtese furçash
 • mbajtese e letres higjenike
 • pastrues tualeti
 • varese unaze per peshqira
 • varese cengel per peshqira
 • varese shufer per peshqira
 • etj

Fal ketij seti ju mund te krijoni kombinime te vecanta per ambjent te personalizuar tualeti. Stili dhe dizaini unik i shton akoma dhe me shume hijeshine tualetit tuaj.