Showing the single result

Termostate

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Termostat per bolier sherbejne per mbajtjen e ujit te bolierit ne temperaturen e kerkuar. Ne ofrojme per ju produkt cilesor dhe mjaft praktike.