Showing the single result

Tub Fleksibel

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Tub Fleksibel me gjatesi qe varion nga 20 cm deri ne 150 cm. Ky tub eshte rezistent ndaj ndryshkjes. Sistemi i instalimit te ketij tubi fleksibel eshte i thjeshte dhe mund te montohet lehtesisht.Ne ofrojme per ju produkt cilesor dhe mjaft praktike.