Showing all 2 results

Valvul Dushi WP136

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Valvul Dushi per te siguruar dhe kontrolluar ujin e ngrohte per dushet eshte prej celik inoksi. Kjo valvul operon per temperatura maksimale uji deri ne 95oC. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Valvul Dushi WP140

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Valvul Dushi per te siguruar dhe kontrolluar ujin e ngrohte per dushet eshte prej celik inoksi. Kjo valvul operon per temperatura maksimale uji deri ne 95oC. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.