Set Sky

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator Sky per lavaman, bide dhe dushe te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold.  Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.