Showing all 7 results

Set Crystal

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator Crystal per lavaman, bide dhe dushe te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Leva e ketyre mishelatoresh eshte e dizenjuar me gur Swarovski. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Set King

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator King per lavaman, bide dhe dushe te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold.  Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Set Mirame

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator Mirame per lavaman dhe bide te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Set New Old

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator New Old per lavaman dhe bide te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Set Old Fashion

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator Old Fashion per lavaman, bide dhe dushe te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Set Sky

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator Sky per lavaman, bide dhe dushe te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold.  Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Set Unica

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator Unica per lavaman, bide dhe dushe te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold.  Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.