Set Old Fashion

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator Old Fashion per lavaman, bide dhe dushe te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.