Set New Old

Mario Hidrosanitare sjelle prane jush sete produktesh hidrosanitare mjaft cilesor dhe me nje dizanje bashkekohore. Mishelator New Old per lavaman dhe bide te disponueshem ne tre ngjyra: krom, bronz dhe gold. Cilesia, funksionaliteti dhe dizajni jane ato qe karakterizojne produktet tona.