A12

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte mjaft cilesore dhe me nje dizanin bashkekohor.

Bolieri A12 ka nxënësinë 12 L. Ai mund te perdoret si ne versionin soto ashtu edhe ne ate sopra. Bolieri permban:

Komponent Standard ROSH, elementi i ngrohjes prej bakri të blinduar , mbrojtje totale kundrejt korozionit elektro-magnetik duke përdorur anodin e magnezit, termostat  sigurie,izolim poliuretani, rregullim te jashtem te temperatures, kotroll LED, valvul lirimi sigurie, instalim Kit.

Category: