Cucina 2100

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Ky mishelator eshte zgjidhja juaj ideale per lavamane te cilat ndodhen prane dritave. Kjo fale mundesise qe ka koka e tij per tu pozicionuar dhe levizur larte ose poshte. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Categories: ,