Showing all 6 results

Contemporary 20946

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Cucina 2100

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Ky mishelator eshte zgjidhja juaj ideale per lavamane te cilat ndodhen prane dritave. Kjo fale mundesise qe ka koka e tij per tu pozicionuar dhe levizur larte ose poshte. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Cucina 5500

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Ky mishelator kuzhine profesional ka koke dushi lehtesisht te levizshme ideale per larjen e eneve. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Sky 16110

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Traditional 9245

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Vintange 8988

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.