Cucina 5500

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen mishelator per grupe kuzhine. Ky mishelator kuzhine profesional ka koke dushi lehtesisht te levizshme ideale per larjen e eneve. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.

Categories: ,