Dali 40270

Mishelator per lavaman i disponueshem ne dy ngjyra: krom dhe bronz. Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.