H 11 Harkore

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen Pjata Dushi mjaft cilesore.
Pjate Dushi H 11 harkore eshte nje zgjidhje elegante e cila pershtatet mjaft mire me çdo ambjent tualeti. Tashme kete pllake dushi mund ta gjeni ne tre versione, me permasa 80/90/100 harkore ne varesi te preferences suaj. Ky produkt eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te montohet shpejte dhe te pastrohet lehtesisht. Forma e saj harkore mundeson shfrytezimin me te mire te hapesires se tualetit. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne pajisjet tona.