Showing all 6 results

H 11 drejtkendeshe

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen Pjata Dushi mjaft cilesore.
Pjate Dushi H 11 drejtkendeshe eshte nje zgjidhje elegante e cila pershtatet mjaft mire me çdo ambjent tualeti. Tashme kete pllake dushi mund ta gjeni ne tre versione, me permasa 70×90 cm, 80×100 cm ose 80×120 cm ne varesi te preferences suaj. Ky produkt eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te montohet shpejte dhe te pastrohet lehtesisht. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne pajisjet tona.

H 11 Harkore

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen Pjata Dushi mjaft cilesore.
Pjate Dushi H 11 harkore eshte nje zgjidhje elegante e cila pershtatet mjaft mire me çdo ambjent tualeti. Tashme kete pllake dushi mund ta gjeni ne tre versione, me permasa 80/90/100 harkore ne varesi te preferences suaj. Ky produkt eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te montohet shpejte dhe te pastrohet lehtesisht. Forma e saj harkore mundeson shfrytezimin me te mire te hapesires se tualetit. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne pajisjet tona.

H 11 Katrore

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen Pjata Dushi mjaft cilesore.
Pjate Dushi H 11 katrore eshte nje zgjidhje elegante e cila pershtatet mjaft mire me çdo ambjent tualeti. Tashme kete pllake dushi mund ta gjeni ne dy versione, me permasa 80×80 cm, ose 90×90 cm ne varesi te preferences suaj. Ky produkt eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te montohet shpejte dhe te pastrohet lehtesisht. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne pajisjet tona.

H 5.5 drejtkendeshe

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen Pjata Dushi mjaft cilesore.
Pjate Dushi H 5.5 drejtkendeshe eshte nje zgjidhje elegante e cila pershtatet mjaft mire me çdo ambjent tualeti. Tashme kete pllake dushi mund ta gjeni ne tre versione, me permasa 70×90 cm, 80×100 cm ose 80×120 cm ne varesi te preferences suaj. Ky produkt eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te montohet shpejte dhe te pastrohet lehtesisht. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne pajisjet tona.

H 5.5 Harkore

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen Pjata Dushi mjaft cilesore.
Pjate Dushi H 5.5 harkore eshte nje zgjidhje elegante e cila pershtatet mjaft mire me çdo ambjent tualeti. Tashme kete pllake dushi mund ta gjeni ne tre versione, me permasa 80/90/100 harkore ne varesi te preferences suaj. Ky produkt eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te montohet shpejte dhe te pastrohet lehtesisht. Forma e saj harkore mundeson shfrytezimin me te mire te hapesires se tualetit. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne pajisjet tona.

H 5.5 Katrore

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen Pjata Dushi mjaft cilesore.
Pjate Dushi H 5.5 katrore eshte nje zgjidhje elegante e cila pershtatet mjaft mire me çdo ambjent tualeti. Tashme kete pllake dushi mund ta gjeni ne dy versione, me permasa 80×80 cm, ose 90×90 cm ne varesi te preferences suaj. Ky produkt eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te montohet shpejte dhe te pastrohet lehtesisht. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne pajisjet tona.