H 11 Katrore

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen Pjata Dushi mjaft cilesore.
Pjate Dushi H 11 katrore eshte nje zgjidhje elegante e cila pershtatet mjaft mire me çdo ambjent tualeti. Tashme kete pllake dushi mund ta gjeni ne dy versione, me permasa 80×80 cm, ose 90×90 cm ne varesi te preferences suaj. Ky produkt eshte dizenjuar ne menyre te tille qe te montohet shpejte dhe te pastrohet lehtesisht. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne pajisjet tona.