SE

Mario Hidrosanitare sjell prane jush produkte mjaft cilesore dhe me nje dizanin bashkekohor.

Bolieri SE ka nxënësinë 50 L, 80 L dhe 100 L. Ai mund te perdoret  ne versionin vertikal.

Bolieri permban: Komponent Standard ROSH, elementi i ngrohjes prej bakri të blinduar , mbrojtje totale kundrejt korozionit elektro-magnetik duke përdorur anodin e magnezit, termostat  sigurie, izolim poliuretani, rregullim te jashtem te temperatures, kotroll LED, valvul lirimi sigurie.

Category: