Showing the single result

Mekanizma per WC

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje Rakorderie per tualetin tuaj.
Mekanizmi per WC realizon sistemin e plote te qarkullimit te ujit ne kasete. Mekanizem lehtesisht i instalueshem. Keto pajisje jane praktike dhe shume funksionale. Cilesia eshte ajo qe karakterizon produktet tona.