Showing all 3 results

Pilet 087.P.Q

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Pileta 087.P.Q jane per lavaman dhe operojne thjeshte, vetem me nje shtypje. Kjo pilet me bazen e filetueshme eshte e thjeshte per tu fiksuar.

Pilete 087.P

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Pileta 087.P jane per lavaman dhe operojne thjeshte, vetem me nje shtypje. Kjo pilet me bazen e filetueshme eshte e thjeshte per tu fiksuar.

 

Pilete 087.P.CV

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Pileta 087.P.CV jane per lavaman dhe operojne thjeshte, vetem me nje shtypje. Kjo pilet me bazen e filetueshme eshte e thjeshte per tu fiksuar.