Showing 1–10 of 15 results

Linje e Rrumbullaket

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Kolone dushi e linjes se rrumbullaket ofron pozicionimin perfekt te kokes se dushit ne lartesine pergjate shufres. Kjo kolone ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Linje Katrore

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Kolone dushi e linjes se katrore ofron pozicionimin perfekt te kokes se dushit ne lartesine pergjate shufres. Ky set perfshin:

 • shufrën,
 • tubin fleksibel,
 • dy koka dushi (statike dhe të levizshme)
 • mbajtësen e tyre

Kjo kolone ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Panel Dushi

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Paneli i Dushit me stilin e tij mjaft elegante e kthen ambjentin e tualetit tuaj ne nje qender relaksi. Ky set permban dy koka dushi, statike dhe te levizshem, sprucatorin masazhues, si edhe kontrollin individual te ujit. Paneli i Dushit ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Parigi

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Koke dushi Parigi eshte i disponueshem ne disa permasa:

  • 20×20 cm;
  • 25×25 cm;
  • 30×30 cm;
  • 50x50cm.

Kjo koke dushi ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Gjithashtu cfare eshte me e rendesishme eshte lehtesia ne instalim dhe montim. Ne ofrojme per ju produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Pilet 087.P.Q

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Pileta 087.P.Q jane per lavaman dhe operojne thjeshte, vetem me nje shtypje. Kjo pilet me bazen e filetueshme eshte e thjeshte per tu fiksuar.

Pilete 087.P

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Pileta 087.P jane per lavaman dhe operojne thjeshte, vetem me nje shtypje. Kjo pilet me bazen e filetueshme eshte e thjeshte per tu fiksuar.

 

Pilete 087.P.CV

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Pileta 087.P.CV jane per lavaman dhe operojne thjeshte, vetem me nje shtypje. Kjo pilet me bazen e filetueshme eshte e thjeshte per tu fiksuar.

 

Set Kappa

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Set Kappa perfshin nje sere pajisjesh kromi si:

 • mbajtese sapuni
 • mbajtese sapuni te lengshem
 • mbajtese furçash
 • mbajtese e letres higjenike
 • pastrues tualeti
 • varese unaze per peshqira
 • varese cengel per peshqira
 • varese shufer per peshqira
 • etj

Fal ketij seti ju mund te krijoni kombinime te vecanta per ambjent te personalizuar tualeti. Stili dhe dizaini unik i shton akoma dhe me shume hijeshine tualetit tuaj.

Set Leo

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Set Leo perfshin nje sere pajisjesh kromi te dizaineve te ndryshem si:

 • mbajtese sapuni
 • mbajtese sapuni te lengshem
 • mbajtese furçash
 • mbajtese e letres higjenike
 • pastrues tualeti
 • varese unaze per peshqira
 • varese cengel per peshqira
 • varese shufer per peshqira
 • etj

Fal ketij seti ju mund te krijoni kombinime te vecanta per ambjent te personalizuar tualeti. Stili dhe dizaini unik i shton akoma dhe me shume hijeshine tualetit tuaj.