Linje Katrore

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Kolone dushi e linjes se katrore ofron pozicionimin perfekt te kokes se dushit ne lartesine pergjate shufres. Ky set perfshin:

  • shufrën,
  • tubin fleksibel,
  • dy koka dushi (statike dhe të levizshme)
  • mbajtësen e tyre

Kjo kolone ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Categories: ,