Linje e Rrumbullaket

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Kolone dushi e linjes se rrumbullaket ofron pozicionimin perfekt te kokes se dushit ne lartesine pergjate shufres. Kjo kolone ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Categories: ,