Showing all 3 results

Linje e Rrumbullaket

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Kolone dushi e linjes se rrumbullaket ofron pozicionimin perfekt te kokes se dushit ne lartesine pergjate shufres. Kjo kolone ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Linje Katrore

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Kolone dushi e linjes se katrore ofron pozicionimin perfekt te kokes se dushit ne lartesine pergjate shufres. Ky set perfshin:

  • shufrën,
  • tubin fleksibel,
  • dy koka dushi (statike dhe të levizshme)
  • mbajtësen e tyre

Kjo kolone ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Panel Dushi

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Paneli i Dushit me stilin e tij mjaft elegante e kthen ambjentin e tualetit tuaj ne nje qender relaksi. Ky set permban dy koka dushi, statike dhe te levizshem, sprucatorin masazhues, si edhe kontrollin individual te ujit. Paneli i Dushit ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.