Panel Dushi

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Paneli i Dushit me stilin e tij mjaft elegante e kthen ambjentin e tualetit tuaj ne nje qender relaksi. Ky set permban dy koka dushi, statike dhe te levizshem, sprucatorin masazhues, si edhe kontrollin individual te ujit. Paneli i Dushit ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Ne ju sigurojme produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Categories: ,