Set Paula

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Set Paula perfshin nje sere pajisjesh Bronzi si:

  • mbajtese sapuni
  • mbajtese furçash
  • mbajtese e letres higjenike
  • pastrues tualeti
  • varese unaze per peshqira
  • varese cengel per peshqira
  • varese shufer per peshqira
  • etj

Fal ketij seti ju mund te krijoni kombinime te vecanta per ambjent te personalizuar tualeti. Stili dhe dizaini unik i shton akoma dhe me shume hijeshine tualetit tuaj.

Categories: ,