Showing all 2 results

Sifon 505

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Sifonat jane aksesore te rendesishem te cilet realizojne shkarkimin e ujrave. Keto sifona prej metali kane qendrueshmeri te larte dhe jane rezistent ndaj ndryshkjes. Nje element jo pak i rendesishem eshte edhe fakti qe keto pajisje kane nje sistem instalimi te thjeshte dhe montohen mjaft lehte.

Sifon 506

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Sifonat jane aksesore te rendesishem te cilet realizojne shkarkimin e ujrave. Keto sifona prej metali kane qendrueshmeri te larte dhe jane rezistent ndaj ndryshkjes. Nje element jo pak i rendesishem eshte edhe fakti qe keto pajisje kane nje sistem instalimi te thjeshte dhe montohen mjaft lehte.