WC Cow

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare mjaft cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen pajisje WC te larmishme dhe mjaft komode.
WC Cow vijne ne dy versione, te fiksuara ne mure, ose me gjatesi qe prekin dyshemen. Keto WC mund ti gjeni vetem me butona shkarkimi qe vendosen ne mure duke u pershtatur keshtu lehtesisht me cdo dekor. Cilesia, funksionaliteti dhe dizaini jane ato qe karakterizojne produktet tona.