Showing all 2 results

Parigi

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Koke dushi Parigi eshte i disponueshem ne disa permasa:

  • 20×20 cm;
  • 25×25 cm;
  • 30×30 cm;
  • 50x50cm.

Kjo koke dushi ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Gjithashtu cfare eshte me e rendesishme eshte lehtesia ne instalim dhe montim. Ne ofrojme per ju produkte cilesore dhe mjaft praktike.

Vienna

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Koke dushi Vienna eshte i disponueshem ne disa permasa:

  • 20×20 cm;
  • 25×25 cm;
  • 30×30 cm;
  • 50x50cm.

Kjo koke dushi ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Gjithashtu cfare eshte me e rendesishme eshte lehtesia ne instalim dhe montim. Ne ofrojme per ju produkt cilesor dhe mjaft praktike.