Sifon 506

Mario Hidrosanitare sjell prane jush pajisje te ndryshme hidrosanitare cilesore dhe me nje dizain bashkekohor. Ne gamen e gjere te produkteve tona perfshihen aksesore te ndryshem per aredimin e tualetit tuaj.
Sifonat jane aksesore te rendesishem te cilet realizojne shkarkimin e ujrave. Keto sifona prej metali kane qendrueshmeri te larte dhe jane rezistent ndaj ndryshkjes. Nje element jo pak i rendesishem eshte edhe fakti qe keto pajisje kane nje sistem instalimi te thjeshte dhe montohen mjaft lehte.

Categories: ,